Next Level Spiritualiteit

The Alignment



Ben je klaar voor de volgende stap in je spirituele proces?


Zet je voeten in de klei en laat je begeleiden naar een diepere connectie met jezelf en het multiversum.
Tijdens The Alignment maak je kennis met je spirituele kracht en ontdek je jouw authentieke, spirituele vermogens onder begeleiding van Robbert van Ede & Dennis van Dijk, met andere gelijkgestemden om je heen.

Wat kun je verwachten?


Op een unieke en inspirerende locatie bieden we een dag vol meditatie, aardse oefeningen, en diep spirituele ervaringen. Je maakt op een veilige manier contact met je Hogere Zelf. Het gebeurt regelmatig dat je contact maakt met jouw Gidsen en je eigen Sterrenvolk in de andere dimensies. Bij goed weer sluiten we de dag af met een bijzondere stargazing experience.

Overvloed

Leer hoe je kunt creëren en verbinden met de allesomvattende wijsheid.

Intuïtie en Good Vibes

Cultiveer vreugde en liefde van binnenuit.

Geleide Meditaties

Met unieke stem/muziek effecten om je ervaringen te verdiepen

Sound Healing

Live didgeridoo sessies die je helpen om te helen en te ontspannen.

Energetische Activatie

Kundalini en spirituele activatie om je energie te verhogen.

Ademhalings-technieken

Gebruik je ademhaling om jezelf te alignen voor spirituele ervaringen en balans.

Energiewerk

Begrijp en reguleer energie in je lichaam voor optimaal welzijn.

Manifestatie

Pas de wet van aantrekking succesvol toe

Waar & Wanneer?

Moon’s Farm – 29 Oktober 2024
(+ONLINE INTEGRATIESESSIE 25 NOV’24)

JOUW INVERSTERING?

€489
(EX BTW) – (incl bio Lunch & Diner )

Als Lichtwerker in het Veld

Tijdens ‘The Alignment’ dragen we als lichtwerkers bij aan het Lichtwerkers-veld en zetten we een energetische boom neer in ons midden. Dit veld co-creëren we samen, waarbij je leert wat jij vanuit dit veld aan de wereld kunt geven. 

Voorbij basisparadigma Law of Attraction

We reizen tijdens de meditaties naar een plek van grenzeloze mogelijkheden, voorbij de bekende driedimensionale realiteit van tijd en ruimte. Hier smelten je hart, brein, ziel en alles wat buiten jezelf lijkt te bestaan samen tot één bewustzijnsveld. Leer hoe je dankzij een dieper bewustzijn quantum fysica wetten toepast en je jouw realiteit liefdevol, vrij en rijker maakt/ervaart.

Voor Wie?

Dit evenement is voor iedereen die klaar is om naar een nieuw niveau van spiritualiteit en bewustzijn toe te bewegen. Als je verantwoordelijkheid wilt nemen voor onder andere je gedachten, woorden, gedragingen en gevoelens, en meer met (positieve) energie wilt werken, dan is dit voor jou. Beleef een dag in liefde en plezier en verwonder je over waar je zelf toe in staat bent als lichtwerker en als mens. 

Integratie & Ondersteuning

Na deze avontuurlijke dag begint het echte werk: het toepassen van de next level meditatie- en realiteitstechnieken in je dagelijkse leven. Geen zorgen, tussen de trainingsdag en de integratie middag heb je enkele weken om alles wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen. Wij staan samen met je spirituele gidsen klaar om je te ondersteunen bij je vragen en je te inspireren om de vertaalslag naar je eigen leven te maken. 

Een maancyclus na de live-dag is er een integratie sessie. Hier heb je de mogelijkheid om je ervaringen te delen en te bespreken hoe je de geleerde technieken nog beter kunt integreren op de manier die bij je past. Na deze sessie kun je de vruchten plukken in je (nieuwe) dagelijkse realiteit. 

Praktische informatie

Facilitators: Dennis van Dijk & Robbert van Ede
Taal: Nederlands.
Locatie: Moon’s Farm, Noordwijk
Datum & tijd: 29 oktober’24 – 09.00-21.00 (Noordwijk)
25 november’24 – 14.00-17.00 (Online)
Prijs: €489 (ex. btw) (incl. biologische lunch & diner)
3-uur aan begeleide en sound ge-engineerde meditaties Door Robbert & Dennis
Inschrijven: klik op de link en boek je ticket via Hipsy

Voel de energie, verbind je met je innerlijke kracht, en stap in een nieuw bewustzijnsniveau. We kijken er naar uit om deze transformatieve reis met jou te delen.